KBV-baas Gassen: Coronapandemie eindigt in het voorjaar

Op dit nieuws hebben we lang gewacht: De coronapandemie kan in het voorjaar eindigen. tegenovergestelde van Rheinische post Andreas Gassen, hoofd van de National Association of Statutory Health Insurance Physicians, zei: “Ik veronderstel dat in het voorjaar van 2022 Corona zal eindigen.”

Voorjaar 2022: Meer mensen gevaccineerd en hersteld

In het najaar zou het aantal besmettingen weer toenemen, maar in het voorjaar zullen er voldoende mensen worden ingeënt en ook het aantal herstelde mensen zal toenemen. “Beperkingen zullen waarschijnlijk volledig overbodig worden.” Gassen verwacht dat het aantal ernstig zieken onder het cijfer van afgelopen winter zal blijven.

Vanaf 2022: Vaccin voor iedereen – ook baby’s

Florian Hoffmann, secretaris-generaal van de Duitse Interdisciplinaire Vereniging voor Intensive Care en Spoedeisende Geneeskunde (DIVI), verwacht vanaf 2022 ook vaccins voor baby’s. funky mediagroep Hoffmann zei: “We gaan er vast van uit dat er vanaf volgend jaar vaccins zullen zijn voor alle leeftijdsgroepen, zelfs goedgekeurde zelfs pasgeborenen.” Vaccinmakers Biontech en Moderna voeren momenteel verschillende onderzoeken uit, sommige met baby’s. “We gaan er vast van uit dat het vanaf volgend jaar zal zijn Vaccins voor alle leeftijden worden toegestaan, zelfs pasgeborenen”, zegt Hoffmann. Hoffmann verwacht voor het einde van het jaar een vaccin voor kinderen onder de twaalf jaar. Deze groep krijgt naar verwachting een verlaagde vaccindosis.

Bronnen: spiegel.de, rnd.de