De beste combinaties van geneeskrachtige planten voor de zomer

De langverwachte zomer verheugt ons met vele mooie uren zonneschijn buitenshuis – maar het heeft ook zijn nadelen. Natte nachten verhinderen een goede nachtrust, we hebben migraineaanvallen van de hitte en dan de onaangename ontvangst van een heerlijke barbecue met familie en vrienden – irritant brandend maagzuur de volgende ochtend. Het goede nieuws: er is een kruid voor bijna elke zomerkwaal. In deze aflevering “VITAL: The Health Expert Talk” redacteur van vitale geneeskunde Charlotte Karlinder en Dr. Judith Bildau over de beste kruidencombinaties voor de warme maanden in de vorm van natuurgeneeskundige spagyriek – een mix van kruidengeneeskunde, homeopathie, Bachbloesems en Schuessler-zouten.

meer over dr Lees hier meer over Judith Bildau:

Luister direct naar:

RECLAME: Deze aflevering wordt gepresenteerd door ZIMPLY NATURAL, de eerste configurator van geïndividualiseerde en gepersonaliseerde natuurgeneeskundige medicijnen.

Met ZIMPLY NATURAL kun je je individuele medicinale plantenmengsel samenstellen uit meer dan 100 medicinale planten en het gemakkelijk in onze partnerapotheek produceren en thuis laten bezorgen. ZIMPLY NATURAL maakt gebruik van het spagyrische productieproces en combineert het spectrum van effecten van kruidengeneeskunde, Bach-bloemen en Schuessler-zouten in zijn essences. Of het nu gaat om hoofdpijn, stress, menopauze of slaapproblemen – u verdient meer dan standaardpreparaten en chemische clubs.

Vertrouw op onze meer dan 20 jaar ervaring en plaats met onze melanges u en de oorzaken van uw symptomen centraal in uw behandeling op maat.

Omdat… Natuurlijk gaat het goed met mij! GEWOON NATUURLIJK

Meer over Zimply Natural hier:

#zimplynatural
#Natuurlijk gaat het goed met mij
#individualiteit
#kennis
#voor jou